Linda Marie Dahl

Linda Marie Dahl er født i 1977, og oppvokst i Fredrikstad, og har sin utdannelse fra to år på Mølla kunstskole og diverse malekurs med bl.a. Leif Nyland, René Bjerke og Tove Marie Hunt Sørensen. Høsten 2020 starter hun på en toårig billedkunstutdanning på Nydalen kunstskole. 

Linda maler for det meste med olje og akryl, og blir inspirert av musikk og sinnsstemninger. Maleriene er hovedsakelig av personer og er følelsesladde, men hun er alltid på jakt etter å utvide sitt uttrykk til nye horisonter, så hvem vet hva som dukker opp på lerretet. 

De siste maleriene Linda har arbeidet med er illustrasjoner av Maria Susanne Erichsens poesi, og inngår i et prosjekt hvor tre kunstarter møtes; dramatisk, melodisk og visuelt. Prosjektet, «Fortidens skygger og nåtidens solskinn!», som tar opp viktige temaer som å tillate oss å leve, ha tillit til livet og å gi oss selv lov til å være fri.
Maria Susanne Erichsen vil i samarbeid med organist Carl-Andreas Næss og kunstmaler Linda Marie Dahl, fremføre sin poesi og noen av sine sangtekster. Carl- Andreas har tonesatt poesien og laget melodier til tekstene. Linda Marie Dahl har visualisert det hele. Et spennende prosjekt som vil pågå høsten 2020 og våren 2021. Første utstilling/ konsert er på St.Croix- husets intimscene den 9. oktober 2020.

Atelieret mitt er under bygging på Kråkerøy i Fredrikstad, og hvis du vil ta turen innom så ta gjerne kontakt med meg. ​

​Instagram: Lindamadah