Hokholt/ Preuss

Robert Preuss, 1961 født og oppvokst i Berlin

De siste 30 år har han bodd  i Norge

Siden sitt 16. leveår har han vært yrkesaktiv i turisme og gastronomi, som bygningsarbeider og de siste 28 år var jeg sysselsatt i helsevesen.

Han har alltid likt å tegne og male og fotografere, når han ble 40 gjorde han en drøm til virkelighet og gikk ett år på en kunstskole.

Ett at hans hovedtema er liv og død.

Hanhar alltid vært begeistret for grafiske teknikker men fant aldri tid til å utvikle denne krevende kunstformen og så har han begynt å digitalisere sine tegningene og arbeidene og utnyttet de fordelene som denne veien har å tilby.

Alle trykkene er digitale trykk og utført på høyverdige papirer med lysekte farger. Alle trykk er nummerert og signert og i begrenset opplag.

En av de store fordelene som digitale trykkarbeidene medfører er at man kan skalere arbeidene opp eller ned , dvs at man kan få bildene i forskjellige størrelser (men kun etter forespørsel.)

Han håper at bildene sprer glede men vekker også til ettertanke.

Ingebjørg Hokholt

Ingebjørg Hokholt(f.1963 i Drøbak) bor og arbeider i Fredrikstad. Hun er utdannet formingslærer ved høyskolen i Telemark, har vært elev ved Strykejernet tegne og maleskole(Oslo),samt hatt et frikurs i akt og maleri ved Accademia di belle arti(Roma) Ingebjørg har deltatt på Statens høstutstilling 2019. Hun har deltatt i kollektivutstillinger i Fredrikstad kunstforening, Galleri Vanntårnet(Nesodden. Hatt separatutstilling i Galleri Hellviktangen( Nesodden) Hun har gitt ut en barnebok Gulian og Gulbrand,et juleeventyr.

Hun arbeider med akvarellmaleri og croquistegninger. I denne utstillingen er det menneske som er tema. Det blir også croquis tegninger til salgs.