Monica Charlott Rundqvist

Mitt navn er Monica C Rundqvist, billedkunstner, og bor og arbeider i Fetsund. 

Jeg maler for sjelen, intuitiv maling der det indre landskapet havner på lerretet. For det meste abstrakte uttrykk, men med figurative elementer innimellom. Eller karakterer som vokser frem. Jeg maler stort sett med akryl og mixed media med alt fra kitt, lakk, tekstur,olje, kull og fedt stifter. Jeg bruker det jeg har og jobber i mange lag, og over tid. 

Jeg er kjent for fargerike malerier, og ofte sterke og direkte uttrykk som ofte trer frem i kunsten. Det er kraftfulle male prosesser, og en del av en reise, prosesser som både filtrerer inntrykk, men bringer undring, åpner opp for håp, lys og kjærlighet. 

Ved siden av kunsten jobber jeg med hypnose, og intuitiv veiledning og selvutvikling, og er utdannet yogalærer og Beyond Quantum Healing Practitioner, og har utviklet egne metoder på å hjelpe mine klienter til en dypere indre ro og selvaksept. 

Jeg har illustrert frivillig i mange år innen jeg begynte å male på alvor og startet egentlig å male for å ha bilder på yogaskolen min for å hjelpe elevene å lande og lettere komme inn i en meditativ tilstand. 

Jeg har alltid vært opptatt av selvutvikling og lar underbevisstheten få jobbe gjennom kunsten, noe som også kjennetegner mine bilder. Jeg jobbet på samme måten da jeg tegnet flere av illustrasjonene i boken Frigjøring av Kristian Fredheim. Jeg elsker å skape og har under covid hatt flere samarbeid, bla som låtskriver for en japansk musiker og produsent. I tillegg til dette har jeg mange år bak meg innen selvutvikling og har alltid hatt et behov for å lindre, og håper jeg gjennom kunsten kan nå dypere og berøre. Denne reisen har vært enormt spennende og jeg gleder meg til å se hvor dette vil ta meg videre. 

Gjennom kunsten ønsker jeg å bidra med noe positivt for andre, en frigjøring eller åpning av hjertet, jeg maler for sjelen, og kjenner meg veldig takknemlig når min kunst rører ved noe i andre mennesker. Det er min drivkraft og inspirasjon. 

Mer om kunst og intuitiv arbeid finner du på: www.monicacharlottrundqvist.com

Jeg gleder meg til å dele mine bilder med deg!

Del denne siden