Iren Fagerås

 Iren Fagerås, er født i 1955 og kommer fra Sarpsborg. Hun er utdannet innen regnskap, men gleden av å tegne og male har alltid vært der. I 2000-2002 tok hun etterutdanning til blomsterdekoratør og fikk god innsikt i tegning, form og farge, og maleinteressen kom for fullt.

Det startet da med akvareller og har etterhvert gått over til olje og akryl. Trangen til å lære mer gjorde seg utslag i mange kurs med div. faglige  kunstnere.

Siden 2003 har hunvært elev av kunstnere Elisabeth Gyllenstein og Geir Stahl. Jeg liker å utforske div. teknikker og måter å male på, og legger vekt på fargekombinasjoner, og uttrykk av indre følelser og opplevelser som skal formidle noe til betrakteren. Motivene hennes kan spenne seg fra det mest figurative til det mer abstrakte, men under maleprosessen kan produktet få et helt annet sluttresultat enn det som var tenkt fra begynnelsen.

Hunh ar hatt flere separatutstillinger og vært med på div. kollektive og jurierte utstillinger som bl.a. " The Leashure Painter,"Atelier Skåra og Kunst og hobby Lions o.a.

Fikk også æren av å være " Årets kunstner 2013 " på Årvoll Lions Oslo.

Hennes bilder er solgt i inn-/ og utland  til firmaer, institusjoner samt privatpersoner.
 
E-mail: irenfager@yahoo.no el. på mobilnr.: +47 951 68163

Besøk henne gjerne på hennes Facebook side også : Iren Fagerås Gallery.

Del denne siden