Anne-Cathrine Nannestad Pettersen

Jeg hoppet før jeg var 100% klar!  Jeg synes det er spennende å gå ut av min komfortsone. Når jeg startet å male i 2019 tenkte jeg aldri på at mine malerier skulle på noen utstilling.  Men plutselig i januar 2020 sto jeg i min første utstilling på en cafe i Ås. Veldig skummelt, spent viste jeg frem mine malerier.  Folk kom og det ble både salg og gode samtaler. Jeg er utrolig takknemlig for alle som var innom.

Etter dette ble jeg forespurt av Oppegård Janitsjar om å stille ut mine malerier ved deres nyttårskonsert.  Da hoppet jeg igjen, og ble veldig smigret og glad for forespørselen. Så kom en forespørsel fra Vaksinesenteret i Nordre Follo, de ønsket at folk skulle ha noe pent å se på når de fikk sin vaksine. Jeg har vært med på Kunst i Follo, og utstilling hos Baker Nordby på Myrvoll. Neste store prosjekt er utstilling i Fredrikstad på Galleri 1845. Det blir både gøy og spennende :)   

M a l e r i e r

I 2019 hadde jeg flere utfordrende situasjoner og en del stress. Jeg hadde behov for å finne indre ro og koble av. Jeg tar mange mobilbilder i naturen, så jeg ble nysgjerrig på om jeg kunne skape et maleri inspirert av naturen. Trodde ikke det skulle bli noe å henge på veggen, men folk rundt meg synes de var fine, og det var veldig overraskende og veldig hyggelig. Dette ga meg glede, inspirasjon og godfølelsen, derfor håper jeg at mine malerier kan spre glede til andre. Jeg kjente at den kreative delen av meg hadde ligget i dvale. Jeg har fylt på med malekurs hos LeneA og Kristin Oksavik, og de har lært meg mange spennende teknikker og gitt meg mye inspirasjon. Nå har jeg gjennomført et 1/2 år med kunststudiet ved Nydalen Kunstskole.

Del denne siden