Olga Gansen

Olga sier om seg selv:
Jeg er en selvlært billedkunstner etablert i Moss siden 2022. Min kunstnerreise startet jeg i 2016.

Jeg er utdannet som en skogingeniør og er meget inspirert av naturens mangfold. En lidenskap for tegning og maling førte til en start av fordypning i billedkunst og maleteknikk på egen hånd. Jeg har lært gjennom nettbaserte kurs fra kunstnere verden rundt og ble veldig inspirert av moderne impresjonister.


Jeg er glad iakvarell, tusj, akryl, og fargepensler. Siste tre år jobber jeg mest med stilleben, botaniskillustrasjon, landskap. I november 2022, i samarbeid med Moss Kunst Ramme, har jeg debutert med utstillingen«Den upretensiøse naturen» i Moss. Den handlet om inntrykket mottatt av viltvoksendeplanter.

Det ble presentert 15 verk fra serie «Inntrykket» og «Drømmen». Naturen og planter er et hoved tema, men også følelser og tanker som gjennomgår motivenemed den røde tråden. En dyp forbindelse og kjærlighet til naturen gleder og inspirerer, gir et rom til å slappe av og sjarmerer med naturlige skjønnhet.

Kunstspråket jeg velger er mellom det konkrete og abstrakte slik at jeg kan uttrykke de vakre følelsene om ro og estetikk som finnes i nordisk naturen rundt oss.

Akvarell er mitt favorittmedium som gjør naturskildringer levende på papir med hjelp av sine egenskaper forgjennomsiktighet og fargespill. Verkene mine selges også fra eget nettsted ovgsenartwork.com og finnes i private hjem ogkolleksjoner både i Norge og utlandet.


I
Galleri 1845 gleder jeg meg å stille ut en del av bildene mine både fra serie «Inntrykket»,«Drømmen» og en ny serie som jeg jobber med nå.

Kontakt og sosiale medier:Instagram: @ovg.sen_artwork
FB: Olga Gansen
Billedkunstnere-mail: olgahans@online.no
tlf. +47 98498854

KLIKK PÅ BILDENE