top of page

Olga Gansen

Mitt visuelt språk er drømmende romantisk og kan variere fra figurativ til semi-abstrakt. Jeg er forelsket i akvarellmedium som er levende på papir og har vakre egenskaper for gjennomsiktighet og fargespill. Med kunstverket mitt inviterer jeg betrakteren til å finne et rom for seg selv, å se mer og dypere, å akseptere det sjeldne, og nytte livets øyeblikk.

Som gjesteutstiller i Galleri 1845, gleder jeg meg til å presentere flere nye akvareller jeg har jobbet med i det siste.

Biografi

F.1984. Bor i Moss.


Medlem av Moss Kunstforening og Nordiske akvarellselskapet.


Jeg er utdannet som skogingeniør og jeg er meget inspirert av naturens mangfold. Som en kunstner er jeg selvlært og startet min kunstnerreise i 2016. En lidenskap for tegning og maling førte til en fordypning i billedkunst og maleteknikk på egen hånd. Jeg har lært fra akvarell kunstnere gjennom nettkurs og ble veldig inspirert av moderne impresjonister. I 2022 startet jeg å etablere meg som en billedkunstner. Jeg jobber både med tradisjonell og moderne akvarellteknikker som reflekterer meg selv og mine naturopplevelser.


Kunsten min er introspektiv. Den handler om inspirasjon funnet i de skjulte og tause natursidene hvor jeg føler meg hjemme. Jeg er dypt knyttet til nordlig natur som begeistrer meg med sine underlige autentiske former og jordiske farger. En observerende skisse fra naturen med ide utforskning er essensielt for min kunstprosess. Jeg er inspirert av ufullkommenheter og elsker å jobbe med sjeldne former. Jeg velger ofte stilleben sjanger fordi jeg liker å finne på komposisjon slik at jeg kan skape et avslappende rom hvor naturen er tidløs.


Siden 2022 har jeg stilt ut verkene mine lokalt både i Moss og Fredrikstad. I 2024 arbeidet mitt ble også valgt til å delta i den internasjonale akvarellutstillingen «Fabriano in Acquarello 2024» Bologna, Italia og Texas, USA.


Andre av verkene mine kan også sees på eget nettsted www.ovgsenart.com og bestilles direkte via e-post.


Kontakt og sosiale medier:

Instagram: @ovg.sen_artwork

FB: Olga Gansen

Billedkunstner e-mail: ovg.sen.art@gmail.com

Tlf. +47 98498854

bottom of page